U bent hier :

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten

Lopikerweg oost 5 LOPIK

Huurprijs vanaf excl. BTW € 350 per maand

Uw makelaar voor dit object is:

Naam: Stephan Roelse
Email: s.roelse@roelsemakelaardij.nl
Overzicht:
Adres: Lopikerweg Oost 5
Plaats: Lopik
Huurprijs: vanaf € 350,-- per maand exclusief btw, inclusief servicekosten.

Uw bureau op de zolderkamer bent u ontgroeid en thuiswerken aan de k…

Toon volledige omschrijving »

Gerelateerd aanbod:
Geen gerelateerd aanbod gevonden.
Omschrijving:
Adres: Lopikerweg Oost 5
Plaats: Lopik
Huurprijs: vanaf € 350,-- per maand exclusief btw, inclusief servicekosten.

Uw bureau op de zolderkamer bent u ontgroeid en thuiswerken aan de keukentafel met uw laptop niet meer representatief genoeg? Dan hebben wij voor u de oplossing!

Kom huren bij ons kantoorverzamelgebouw! U huurt al vanaf € 350,-- per maand inclusief servicekosten van gas/water en elektra. De beschikbare ruimten zijn gelegen op de begane grond. Parkeren op eigen terrein aan de achterzijde van het gebouw is mogelijk.

Beschikbare kantoorruimten:

kamer 1.1 : 21 m2 verhuurd
kamer 1.2 : 31 m2 € 415,00
kamer 1.3 : 24 m2 € 350,00
kamer 1.4 : 19 m2 verhuurd
kamer 1.5 : 31 m2 verhuurd
kamer 1.6 : 32 m2 € 430,00

Verder is er ook nog opslagruimte in de kelder beschikbaar. Hier zijn opslagruimten vanaf 7,5 m2 beschikbaar vanaf € 25,- per maand exclusief btw

ALGEMEEN
Nabij het centrum van Lopik en tegen de bebouwde kom van Lopik aan gelegen, bevindt zich deze VRIJSTAANDE en representatieve KANTOORVILLA. De locatie is zeer gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen naar verschillende grote steden en snelwegen. Lopik is goed bereikbaar via de rijkswegen A2 en A12 via de provinciale weg N210 en N204.

OMSCHRIJVING
Aan de voorzijde een elektrisch bedienbaar hekwerk. Op eigen terrein van het verhuurde is er parkeergelegenheid voor 14 auto's met de mogelijkheid tot uitbreiding van het aantal parkeerplaatsen.

Begane grond:
De hoofdentree bevindt zich aan de voorzijde langs de Lopikerweg-Oost. De entree bestaat uit een automatische schuifdeur welke toegang geeft tot de royale ontvangsthal van 73 m2. De hal is v.v. verdiepingshoge ramen waardoor veel lichtinval. Vanuit de hal toegang naar de verschillende kantoorruimten en tot een luxe personenlift.

Verder een brede trapopgang, toiletruimte (voorportaal, wastafel en toegang tot hangtoilet en urinoir) en de personeelsingang aan de achterzijde. De hal is betegeld met natuursteen en de kantoorruimten zijn voorzien van vloerbedekking. Alle vertrekken worden verwarmd d.m.v. luchtverwarming en worden gekoeld door topkoeling.

Souterrain:
Brede trap naar begane grond, ruime hal (65m2), lifttoegang, archiefruimte, diverse opslagruimten, technische ruimte, werkkast met gootsteen en kantineruimte.

Begane grond:
Ruime entree, toiletruimte (voorportaal, wastafel en toegang tot hangtoilet en urinoir), lift en toegang naar de verschillende kantoorruimten. De nog beschikbare kantoorruimten zijn resp. 24, 31 en 32 m2 groot. Alle wanden zijn voorzien van spachtelputz. Alle vertrekken zijn voorzien van vloerbedekking en kabelgoten met aansluitingen voor telefoon, elektra en computernetwerk.

Aanvullende informatie:
- Per verdieping een eigen luchtverwarmingsinstallatie met eigen thermostaat en mechanisch geventileerd;
- De beg. grond en de 1e verdieping zijn voorzien van een eigen topkoeling;
- Aan de achterzijde 14 parkeerplaatsen met de mogelijkheid deze aan de voorzijde van het gebouw uit te breiden;

HUURCONDITIES
- Huurprijs exclusief 21% BTW
- Huurtermijn: in overleg
- Huurbetaling: huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.
- Huurprijsaanpassing: jaarlijks.
- Zekerheidstelling: bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur, servicekosten en BTW.
- BTW: uitgangspunt is BTW-belaste verhuur.

Oplevering: op korte termijn bespreekbaar
Alle foto's:
 • ALGEMEEN
 • IMG_4419
 • IMG_4421
 • IMG_4420
 • IMG_4425
 • IMG_4422
 • IMG_4423
 • IMG_4426
 • IMG_4418
 • IMG_4417
 • IMG_4427
 • DSC_3715
 • SKMBT_C35116122212120
 • SKMBT_C35116122212121
 • IMG_4429
 • DSC_3594
 • IMG_4432
 • IMG_4434