In verband met het coronavirus is onze werkwijze aangepast:

Bezichtigingen gaan door onder de strikte volgende voorwaarden:

  • Maximaal 2 personen mogen in één tijdslot komen kijken
  • Kom op de afgesproken tijd, niet veel te vroeg en zeker niet te laat
  • Wij schudden geen handen en blijven minimaal 1,5 meter van elkaar vandaan
  • Bezichtigingen met zieke of verkouden mensen mogen niet doorgaan
  • Raak tijdens de bezichtiging, behalve de deurklinken, niets aan (ook geen lichtschakelaars of kranen of kastdeuren)
  • Houd de bezichtigingstijd zo kort mogelijk
  • Communicatie zal zoveel mogelijk per telefoon of mail plaatsvinden.
Vorige | Volgende

Rubenslaan 0 ong LOPIK

Bewaar object
Deze woning is verkocht

Omschrijving

Adres: Rubenslaan bouwkavel 11.
Plaats: Lopik
Koopsom: € 530.500,- k.k.

Bent u op zoek naar een nieuwe woning, maar heeft u het huis van uw dromen nog niet kunnen vinden? Misschien is zelf bouwen dan een aantrekkelijke optie voor u. De gemeente Lopik en Roelse Makelaardij bieden u nu de unieke mogelijkheid om uw droom te verwezenlijken.

Momenteel is er nog 1 bouwkavel vrij en per direct beschikbaar. Het gaat hier om bouwkavel 11!!

De Gaarden:
De Gaarden is een uitbreidingsgebied gelegen aan de westzijde van de kern Lopik. De Gaarden bestrijkt het gebied tussen de M.A. Reinaldaweg en de Lopikerweg West en ligt daarmee ingeklemd tussen de oorspronkelijke ontginningsas en de provinciale weg de N210. De westgrens van het plan bestaat uit een noord-zuid lopende kavelsloot. De oostgrens loopt in het verlengde van de Vrijheidslaan, de westelijke ontsluitingsroute vanaf de provinciale weg en bestaat eveneens uit een kavelsloot. Aan de andere kant van de provinciale weg ligt een natuurgebied, welke doorloopt tot aan de Lekdijk. Dit gebied karakteriseert het landelijke gebied en leent zich uitstekend voor recreatief gebruik.

Het woningbouwproject is al grotendeels gereed. Het plan is vanaf de noordkant naar het zuiden toe in fasen gebouwd. Ter afronding van De Gaarden worden de onderhavige 19 vrije kavels aangeboden ten behoeve van de bouw van woningen door particulieren uitgegeven worden. Deze kavels zijn gesitueerd aan (het verlengde van) de Rubenslaan in het zuiden van De Gaarden. De ontsluiting van de kavels is goed over de Rembrandtlaan en de Vrijheidslaan naar de M.A. Reinaldaweg.
Voor wat betreft het openbaar vervoer zijn de woningen in De Gaarden aangewezen op de busverbinding van Schoonhoven naar IJsselstein. De route van deze busverbinding loopt over de M.A. Reinaldaweg en is vanaf de kavels uitstekend te bereiken.

Qua voorzieningen zijn de woningen in dit plan aangewezen op de kern Lopik. Er zijn in de kern Lopik een aantal basisscholen gesitueerd, waarvan er één in het plan De Gaarden zelf is gelegen. Verder zijn er andere voorzieningen zoals een bibliotheek, sportfaciliteiten als een zwembad, een sporthal en voetbalvelden, winkels en een verenigingsgebouw op korte afstand bereikbaar.

Kavelgrootte en prijzenfase:
Kavel 11: 1.061 m² groot, € 530.500,-- k.k. Incl. BTW, per direct beschikbaar!!!

Een afwijking van meer dan 5% van de grondoppervlakte kan voor één der partijen aanleiding geven om tot verrekening tussen partijen te komen.

Geïnteresseerd? Voor de informatiebrochure, inschrijving en voorwaarden betreffende het bouwen kunt u terrecht bij Roelse Makelaardij.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2008

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1061 m²

Indeling

Energie

Warm water
c.v.-ketel

Kadastrale gegevens

Gemeente
Jaarsveld
Sectie
B
Perceel
0000
Oppervlakte
1061 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Ligging
In woonwijk
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Deel dit object

Uw interesse gewekt? Of wilt u gewoon meer informatie? Neem contact met ons op!