Huur Verhuur

Wij helpen
u graag

Voor verhuurders

Regelmatig verhuren wij woonruimte. Het eigendom van deze woonruimte is vaak van een particuliere investeerder die zijn spaargeld wil investeren in stenen.

Wij begeleiden u in de zoektocht naar een geschikte en veilige huurder die uw investering netjes zal bewonen. Omdat wij keurmerkhouder zijn bij VerhuurVeilig kunnen we waarborgen dat de huurder goed gescreend wordt en dat we niet met malafide huurders in zee gaan. Tenslotte is het doel van uw investering in stenen: het genereren van een oude-dag-voorziening en geen wietplantage.

Daarnaast is het huurrecht in Nederland complex en aan strakke regels gebonden. Wij zorgen voor een goed huurcontract dat voldoet aan de wettelijke eisen.

Heeft u ook extra woonruimte in bezit en overweegt u dit te verhuren? Neem dan gerust contact met ons op. In een persoonlijk gesprek kunnen wij dieper op de materie ingaan en adviseren wij u over alles wat bij particuliere verhuur om de hoek komt kijken.

Voor huurders

Met grote regelmaat mogen wij woonruimte verhuren. Onze portefeuille bestaat grotendeels uit appartementen en studio’s en soms ook volledige woonhuizen. Deze woonruimten liggen voornamelijk in Montfoort, Lopik, Oudewater, Woerden, Utrecht, Vleuten, De Meern en Harmelen.

Wij publiceren het huuraanbod op onze website. Als u KOSTELOOS op de hoogte gehouden wilt worden van ons huuraanbod, vult u dan dit formulier in. U komt dan automatisch in ons zoekbestand en krijgt een e-mail als er woonruimte van uw wensen te huur komt. Bij interesse dient u zelf contact met ons op te nemen.

Wij vragen bij iedere te verhuren woonruimte vooraf uw inkomensgegevens, deze gegevens worden alleen gebruikt om een voorselectie te maken in de kandidaten die reageren en worden alleen bewaard volgens AVG-normen als u de huurder wordt. Van alle andere kandidaten worden deze gegevens vernietigd. Wanneer u wordt uitgekozen om de woonruimte te mogen bewonen, dus NA een bezichtiging, zal er een achtergrondcheck naar u worden gedaan. Deze laten wij uitvoeren door SBWH. Aan deze check zijn kosten verbonden.

Roelse Makelaardij Montfoort