Informatie over Roelse Makelaardij in Montfoort

Over
ons

Denk je dat je jouw emoties de baas bent bij de aan- of verkoop van een woning? Dan heb je het mis. Je denkt misschien dat je uiteindelijk een rationele beslissing genomen hebt, maar alleen in het meest gunstige geval heeft je bewustzijn een beetje inspraak gehad. Onze kracht is jouw emotie om te zetten in realiteit.

Met ons team bestaande uit: Stephan, Marianne, Lianne en Esther kunnen we gerust zeggen dat we beschikken over jarenlange (opgeteld al bijna 80 jaar) ervaring en een hele berg aan kennis over het aan- en verkopen, verhuren of taxeren van onroerend goed. Wij zijn de juiste partij om je te ontzorgen als je besluit een woning te kopen, te verkopen, te laten taxeren of te verhuren.

Met onze korte lijnen kunnen we snelle slagen slaan. Wij geven eerlijk advies. Gouden bergen kan namelijk iedereen wel beloven, die bergen waarmaken echter, dat is een ander verhaal. Wij hechten veel waarde aan betrouwbaarheid, gedegen kennis, zorgvuldig zaken doen, achtergrondonderzoek en het blijven volgen van scholing en actualiteiten.

Roelse Makelaardij Montfoort